Ugrás a tartalomra

VÉGSŐ AKCIÓ - AKÁR 80% KEDVEZMÉNY - KÓD: LOVE20

FELFEDEZ

BEVÁSÁRLÁS

A kosara üres

Szállítás

RENDELÉSEK KISZÁLLÍTÁSA

Abban az esetben, ha a BOGAS a megrendelt és előre kifizetett árut objektív, cégtől független okok miatt nem tudja a vevőnek kiszállítani, úgy a vevő a kifizetett összeget teljes mértékben visszatéríti. Ebben az esetben a teljes mértékben kifizetett összeg az ügyfél tényleges költségeire vonatkozik.

Szállítási idő

A normál szállítási idő 1-5 nap. A vevőnek el kell fogadnia a szállítási határidő esetleges meghosszabbítását a gyártó által okozott késések vagy a BOGAS-tól nem függő előre nem látható események miatt, a módosított 21/1992.

Kivételt teszek a normál kézbesítési idő alól a megrendelt ajándékkuponok esetében, melyeket a rendelés visszaigazolása után azonnali e-mailben kézbesítek.
A leszállított áruhoz mellékelni kell a számlát, amely eltérő rendelkezés hiányában pénzügyi bizonylatként, de garanciális bizonylatként is szolgál. A számlán megfelelően megjelenik az, hogy a vásárló az áruvásárláshoz ajándékkupont használ fel.

A szállítási címet a vevőtől a megrendelés kitöltésekor kell megadni.

Ha a kívánt áru nem áll rendelkezésre, vagy ez idő alatt a szállítással kapcsolatban probléma adódik, a BOGAS képviselői haladéktalanul tájékoztatják a vásárlókat a meglévő elérhetőségeken.
Ha az árut nem kapja meg a vevő a szállítási határidőn belül, és a BOGAS nem vette fel vele a kapcsolatot, a vevő hívhatja a 021 642 7788-as telefonszámot, vagy kapcsolatba léphet a BOGAS-szal a contact@bogas.ro e-mail címen.

Szállítási, csomagolási és fizetési feltételek

A megvásárolt árut megfelelően becsomagolva küldjük ki, a fizetés a vevő által választott mód szerint történik. A szállítási díj minden megrendelésnél külön van feltüntetve. Figyelembe kell venni, hogy a szállítási költség a vevőt terheli.

A BOGAS az áru teljes árának kifizetéséig fenntartja az áru tulajdonjogát.
Minden egyéb szállítási költség, amely a fuvarozó és a vevő között az áru BOGAS általi kiszállítását követően merül fel, a vevőt terheli.

Ha az ügyfél online fizetést választ, a tranzakció a PayU-n keresztül történik. A BOGAS a vásárló bankkártyájával vagy kártyáival kapcsolatos információkat nem kér és nem tárol. Ezek az információk szigorúan bizalmasak, és közvetlenül az online fizetési szolgáltató szerverein dolgozzák fel.

Továbbá online fizetés esetén a BOGAS nem tehető/nem tehető felelőssé az Ügyfelet terhelő egyéb többletköltségért, ideértve, de nem kizárólagosan a kártyáját kibocsátó bank által alkalmazott valutaváltási díjakat, abban az esetben, ha a a probléma nem RON. Az ügyfél felelős ezért.

Szállítási módok

A kiszállítás a GLS futárral történik. A vásárlók átvehetik az árut a BOGAS irodákban.

Szállítási költségek
Több országba szállítunk, a szállítási díj a célországtól függően eltérő. A szállítási díj értéke jelenleg 25 lej Romániában bárhol. Az EU tagországaiban a szállítási díj 15 euró. Az EU-n kívüli országok esetében a szállítási díj a kosárban kerül kiszámításra.

Egyes termékekhez ingyenes szállítás
Ne hagyja ki rendszeres ingyenes szállítási akcióinkat! Keresse meg az "Ingyenes szállítás" feliratú termékeket a terméklistában, és többé nem kell fizetnie a szállítási díjat. Rendszeresen készítünk különféle akciókat ingyenes kiszállítással bizonyos termékkategóriákra - csak el kell érnie egy meghatározott limitet, és már nem kell aggódnia a szállítási költségek miatt.

Ingyenes szállítás bizonyos összeg feletti vásárlások esetén
1000 lej feletti rendelés esetén futárszolgálattal ingyenesen szállítjuk közvetlenül az ajtóhoz.

Csomagcsere

A megrendelő hibájából történő csomagcsere költsége 25 lej.