Ugrás a tartalomra

VÉGSŐ AKCIÓ - AKÁR 80% KEDVEZMÉNY - KÓD: LOVE20

FELFEDEZ

BEVÁSÁRLÁS

A kosara üres

Felhasználási feltételek

Fontos : Termékeink vállalati ügyfelek részére történő online értékesítése az e-számlával kapcsolatos technikai okok miatt egyelőre felfüggesztésre került . Ha továbbra is szeretne Bogas termékeket vásárolni, és a számlát a jogi személynek szeretné, akkor Bemutatótermünkbe várjuk ennek lebonyolítására és megkapja a jogi személynek kiállított számlát. Köszönöm a megértésed.

BOGAS - az SC BOGAS SHOP SA, román állampolgárságú jogi személy kereskedelmi neve, székhelye: Bukarest, Strada Baicului no 82, 2. szektor, a Cégjegyzékben J40/2145/2015 rendszámmal, egyedi adóbejegyzéssel. kód: RO34142212.

Eladó – BOGAS

Vevő - természetes személy, aki fiókot hoz létre a Webhelyen és megrendelést ad le.

Ügyfél – természetes személy, aki a BOGAS által elérhetővé tett bármely kommunikációs eszközzel (elektronikus, telefonos stb.) vagy a BOGAS és a BOGAS között létrejött felhasználói szerződés alapján hozzáfér a TARTALOMhoz, vagy hozzáfér hozzá, és amely megköveteli a TARTALOM létrehozását és használatát. FIÓK .

Felhasználó – minden a Weboldalon regisztrált természetes/jogi személy, aki a Fiók létrehozásának folyamatával elfogadta az Általános Szerződési Feltételek részében szereplő webhelyspecifikus pontokat.

Becenév – álnév, amellyel egy bizonyos Felhasználó/Ügyfél/Vásárló Tartalmat adhat hozzá az Oldalhoz. A becenév a Felhasználó/Ügyfél/Vásárló Honlapján található információkhoz kapcsolódik a „Felhasználónév” néven.

Fiók – az Oldal azon része, amely egy e-mail címből és egy jelszóból áll, amely lehetővé teszi a Vásárló számára a Megrendelés leadását, és amely információkat tartalmaz az Ügyfélről/Vevőről és a Vásárló oldalról való előzményeiről (Rendelések, adószámlák, Áruk garanciák, stb.), valamint a csomag valós idejű nyomon követésének vagy cseréjének/visszaküldésének lehetősége.

A Bogasnál leadott rendelések cseréjéhez vagy visszaküldéséhez kérjük, győződjön meg arról, hogy a tételek az eredeti csomagolásukban vannak, minden címkét fel kell ragasztani, és nem mutatnak rajta sérülés vagy kopás nyomait. Ha a visszaküldött termék sérült, használat nyomai láthatóak rajta, vagy olyan állapotban van, amely nem teszi lehetővé, hogy továbbértékesítsük, fenntartjuk a jogot a csomag visszautasítására, illetve adott esetben a termék visszaküldési díjának csökkentésére. a GEO34?2014 törvény 100%-ról

Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy megtagadjuk a csomag átvételét, ha:

- A termékek kopottak vagy nem megfelelő szagúak.

- A termékeken már nincs pecsét, vagy a címkék elszakadtak.

- A termékek nincsenek az eredeti csomagolásukban

A csomagok visszaküldésének vagy cseréjének költsége a vevőt vagy a céget terheli, csak abban az esetben, ha az ok a cégé (hibás terméket vagy nem megfelelő terméket kapott).*

*A visszaküldött csomagok manuális ellenőrzése a kamerák előtt történik, ezért fenntartjuk a jogot, hogy a nem megfelelő termékekért a pénz kifizetését megtagadjuk!

A megrendelés a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül módosítható.

Utánvétes vagy a Román Posta által feladott csomagokat nem fogadunk, visszautasítjuk.

A visszatérítés a csomag átvételétől számított 14 munkanapig tarthat

A termék értékének visszaküldése:

- banki átutalás a megadott számlára

-utalvány 6 hónapig érvényes, azonnal átvehető

A visszaküldéseket a kézhezvételtől számított legfeljebb 48 munkaórán belül dolgozzuk fel.

Csomagok visszaküldéséhez vagy cseréjéhez (más termék vagy más méret/szín), kérjük, kattintson az alábbi linkre: https://www.bogas.ro/account/

Bármilyen egyéb kérdés esetén állunk rendelkezésére: 031.425.28.97; 031.425.29.20;

031.425.29.27; 0768.669.580

Nyissa meg ezt a linket, és töltse ki a szükséges adatokat a cseréhez/visszaküldéshez https://www.bogas.ro/account

A román törvények értelmében (a GEO 34/2014 szabályozása) a megvásárolt termékeket a vásárlástól számított 14 naptári napon belül visszaküldheti.

A természetes személyekre a hatályos jogszabályok vonatkoznak. Ezért Önnek, fogyasztónak joga van egyoldalúan, 14 naptári napon belül, kötbér és indoklás nélkül felmondani a távollevők között kötött szerződést.

Az egyetlen költség, amit Ön, fogyasztó viselhet, a termékek visszaküldésének közvetlen költsége (ezt levonják a 25 lej szállítási díjból, amit fenntartunk)

Más szóval, ha le szeretne mondani egy termékről, akkor ezt a linket kell megnyitnia és ki kell töltenie adatait: https://www.bogas.ro/account , miután itt regisztrált, kap egy regisztrációs számot, amelyet ezután hívhat FAN-nak. Futár a 021.9336-os telefonszámon, és regisztrálja a visszaküldést a szállítás átvételével a címzettnek (BOGAS SHOP)


A visszaküldő csomagot a BOGAS SHOP SA címre kell küldeni , Baicului, No. 82, Bukarest . Utánvétes, illetve a Román Posta vagy más futár által feladott csomagokat nem fogadunk el, visszautasítjuk. A visszaküldés regisztrálva van a weboldalon, a futár megérkezésekor díjat nem kell fizetni, a pénz bankszámlára történő visszaérkezésekor kerül levonásra. Minden részletet e-mailben kapsz. A pénz visszaküldése bankszámlán (IBAN) történik, az ügyfél köteles a számláján belül kitölteni azt a bankszámlát (IBAN), amelyen a pénzt vissza kívánja kapni és annak tulajdonosát!

A rendelés értékének visszatérítése kizárólag banki átutalással történik a Vásárló által részünkre küldött számlára, a BOGAS pénzügyi szabályzata szerint a pénz visszafizetésének jogszerű és egyszerű teljesítése és bizonyítása érdekében.

A visszaküldött termék nem lehet sérült, nem tartalmazhat használati nyomokat, eredeti csomagolásában, minden tartozékával és címkéjével sértetlenül kell visszaküldeni, és rendelkeznie kell minden kísérő okirattal, amellyel a BOGAS szállította , ellenkező esetben fenntartjuk a jogot, hogy a termék visszatartásának joga az ellenérték 100%-áig a GEO 34/2014.

A visszaküldés költsége a vásárlót terheli, a termék értékének visszatérítése a visszaküldő csomag kézhezvételétől számított legfeljebb 14 munkanapon belül történik.

FIGYELEM!!! A FÜRDŐRUHÁT NEM VISSZADHATJUK!!!
 
Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy megtagadjuk a csomag átvételét/visszaküldés fizetését (a GEO 34/2014 szerint akár 100%-ra csökkentve), ha:
 
1. A termékek elhasználódtak vagy nem megfelelő szagúak (100%-os csökkenés)
2. A termékekre már nincs ráerősítve a pecsét, vagy a címkék elszakadtak (100%-os csökkenés)
3. A termékek nincsenek a csomagolásukban (50%-os kedvezmény)
4. A csomagot pontosan úgy kell becsomagolni, ahogy átvette, eredeti BOGAS csomagolásban (egyedi rózsaszín kartondobozban) vagy rugalmas műanyag futártáskában, ragasztószalaggal lezárva (NEM zacskóba, NEM papír borítékba, NEM kartonba) dobozok más cégektől stb.) (50% kedvezmény)
5. Ha a csomag nem megfelelően becsomagolva érkezik és a termék nincs a csomagolásában, 50% plusz 50% halmozódik fel.

 

A csomagok visszaküldésének vagy cseréjének költsége a vevőt vagy a céget terheli, csak abban az esetben, ha az ok a cégé (hibás terméket vagy nem megfelelő terméket kapott).*

*A visszaküldött csomagok manuális ellenőrzése a kamerák előtt történik, ezért fenntartjuk a jogot, hogy a nem megfelelő termékekért a pénz kifizetését megtagadjuk!

A megrendelés a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül módosítható.

FIGYELEM, azonban a terméket egymás után 3-nál többször cserélni, illetve utólag visszaküldeni nem szabad. A vásárlónak rendelésenként legfeljebb 3 cserére van joga.

A GEO sz. 34/2014, SC Bogas Shop SA fenntartja a jogot, hogy ne fogadjon vissza olyan termékeket, amelyek természetüknél fogva nem küldhetők vissza, vagy amelyek gyorsan leromolhatnak vagy megromolhatnak.

Mindezek a feltételek a következőkben találhatók:

- számú rendelet A távollevők között kötött szerződések jogi szabályozásáról szóló 34/2014
- Törvény sz. 2003.01.21. 51. sz. kormányrendelet jóváhagyására. A távollevők között kötött szerződések jogi szabályozásáról szóló 34/2014
- Jelen GEO 34/2014 szabályozza a fogyasztók jogait a szakemberekkel kötött szerződésekben

A termékek visszaküldésével kapcsolatos bármilyen részlet vagy félreértés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a contact@bogas.ro e-mail címen vagy a 031 425 98 97 telefonszámon.

A hatályos jogszabályok értelmében Ön rendelkezésére áll a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 0219551-es FOGYASZTÓI TELEFONJA .

A Jogi személy kizárólag TERMÉKCSERE jogosult. A RETURN-t nem lehet megtenni.

Kedvencek – a fiók része, amely lehetővé teszi a Vevő/Felhasználó számára Listák létrehozását.

Lista – a Kedvencek weboldal, ahol a Vevő/Felhasználó az általa kedvencnek tartott árukat helyezheti el, és amelyeket ezt követően a bevásárlókosárba ("kosaram") tehet.
A listák lehetnek:

- Nyilvános: bármely Ügyfél/Vásárló/Felhasználó megtekintheti a Vevő/Felhasználói listát, ha azt közösségi oldalakon (Facebook, Twitter és Google+) megosztotta, vagy ha hozzáfér a Vevő/Felhasználó nyilvános profiljához az Oldalon. A listák nyilvánosak, a Vevőnek/Felhasználónak lehetősége van bármikor privátként beállítani, közvetlenül a Fiókjából, a Kedvencek részből.
– Privát: csak a Számlatulajdonos tekintheti meg. A Vevőnek/Felhasználónak lehetősége van ezeket bármikor nyilvánossá tenni, közvetlenül a Fiókjából, a Kedvencek részből.

Weboldal - a www.bogas.ro domain és aldomainjei.

Megrendelés – az Eladó és a Vevő közötti kommunikációs formaként működő elektronikus dokumentum, amelyen keresztül a Vevő a Webhelyen keresztül közli az Eladóval azon szándékát, hogy árukat és szolgáltatásokat vásároljon a Webhelyről.

Áruk és szolgáltatások – minden olyan termék vagy szolgáltatás, ideértve a Megrendelésben említett dokumentumokat és szolgáltatásokat, amelyeket az Eladó a megkötött Szerződés eredményeként a Vevőnek nyújt.

Kampány – korlátozott számú, korlátozott és előre meghatározott raktárkészlettel rendelkező Áru és/vagy Szolgáltatás kereskedelmi célú bemutatása, az Eladó által meghatározott ideig.

Szerződés - az Eladó és a Vevő között létrejött távoli szerződés, az Eladó és a Vevő egyidejű fizikai jelenléte nélkül.

Tartalom

 • az oldalon található összes információ, amely elektronikus eszközzel látogatható, megtekinthető vagy más módon elérhető;
 • az Eladó által a Vevőknek elektronikus úton és/vagy bármely más elérhető kommunikációs eszközön küldött e-mailek tartalma;
 • az Eladó alkalmazottja/munkatársa, a Vevő által az általa megadott vagy nem általa megadott elérhetőségek szerint bármilyen módon közölt információ;
 • az Árukkal és/vagy Szolgáltatásokkal kapcsolatos információk és/vagy az Eladó által egy bizonyos időszakban alkalmazott díjszabás;
 • az árukkal és/vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos információk és/vagy egy olyan harmadik fél által felszámított díjak, akikkel az Eladó partnerségi szerződést kötött egy bizonyos időszakon belül;
 • az Eladóval kapcsolatos adatok, vagy az Eladó egyéb kiemelt adatai.

Felülvizsgálat – egy termék vagy szolgáltatás tulajdonosa vagy kedvezményezettje által írt értékelés, személyes tapasztalaton alapuló értékelés, valamint minőségi észrevételek megtételére és annak megállapítására való képessége, hogy a termék vagy szolgáltatás megfelel-e a gyártó által megadott specifikációknak.

Értékelés - a Felhasználó/Ügyfél/Vásárló termékkel való elégedettségének mértékét kifejező mód. Az értékelést csillagok formájában fejezik ki, minden termék egy csillagtól öt csillagig terjedhet. Az elégedettségnek ez a foka mindig a Felhasználó/Ügyfél/Vásárló által a termékről vagy szolgáltatásról írt véleményhez kapcsolódik.

Megjegyzés – értékelés vagy megfigyelés kritikus céllal, vélemény vagy más megjegyzés oldalán.

Kérdés – más Felhasználók/Ügyfelek/Vásárlók megszólításának formája azzal a céllal, hogy információt szerezzen az adott oldalon található termékekről vagy szolgáltatásokról.

Válasz - írásos információ, amelyet az Oldalon, egy bizonyos termék oldalán Kérdést feltett Felhasználónak/Ügyfélnek/Vásárlónak küldünk. A válasz egy Felhasználó/Ügyfél/Vásárló által egy beszélgetés során felkínált magyarázat egy másik Felhasználó/Ügyfél/Vásárló számára.

Dokumentum – jelen Általános Szerződési Feltételek.

Hírlevél - időszakos tájékoztatás, kizárólag elektronikus, illetve elektronikus levél (e-mail, SMS) az árukról és szolgáltatásokról és/vagy az Eladó által meghatározott időszakban végrehajtott promóciókról, az Eladó kötelezettségvállalása nélkül. ebben foglalt információkat.

Tranzakció – egy Áru és/vagy Szolgáltatás BOGAS általi eladásából származó összeg beszedése vagy visszatérítése a Vevő részére, az Eladó által egyeztetett kártyafeldolgozó szolgáltatásainak igénybevételével, a szállítás módjától függetlenül.

Zöldbélyegadó - az a lejben kifejezett összeg, amelyet az Eladó fizet az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak begyűjtési, szállítási és értékbecslési/újrahasznosítási műveleteinek átvételére jogosult társaságnak, a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

Specifikációk – az Áruk és Szolgáltatások leírásában meghatározott összes specifikáció és/vagy leírás.

1-kattintásos fizetés – az Oldalba integrált fizetésfeldolgozó által nyújtott fizetési szolgáltatás, amelyet az Oldalon keresztül az Ügyfelek, Felhasználók és/vagy Vevők rendelkezésére bocsátanak online kártyás fizetés céljából.

Token – az online fizetést követően, a PaybyClick szolgáltatás aktiválását követően a Vevő fizetési kártyájához tartozó egyedi titkosított szám, amellyel a Vevő a PaybyClick szolgáltatáson keresztül Tranzakciókat engedélyezhet.

 1. SZERZŐDÉS DOKUMENTUMOK

2.1. A Megrendelés Weboldalon történő regisztrálásával a Vevő beleegyezik abba a kommunikációs formába (telefon vagy e-mail), amelyen keresztül az Eladó kereskedelmi műveleteit végzi.

2.2. A Vevőhöz a Megrendelés leadását követően kapott értesítés tájékoztató jellegű, és nem jelenti a Megrendelés elfogadását. Ez az értesítés elektronikus úton (e-mail) vagy telefonon történik.

2.3. Indokolt okokból az Eladó fenntartja a jogot a Megrendelésben szereplő Áruk és/vagy Szolgáltatások mennyiségének megváltoztatására. Ha megváltoztatja a Megrendelésben szereplő Áruk és/vagy Szolgáltatások mennyiségét, erről a Vásárlót a Megrendelés leadásakor az Eladó részére megadott e-mail címen vagy telefonszámon értesíti és a kifizetett összeget visszaküldi.

2.4. A szerződés akkor minősül az Eladó és a Vevő között létrejöttnek, amikor a Vevő e-mailben és/vagy SMS-ben megkapja az Eladótól a Megrendelés feladásáról szóló értesítést.

2.5. A Baicului 82. szám alatti BOGAS bemutatóterembe szállítandó Megrendelésekre az Áruk és/vagy Szolgáltatások árai és foglalásai a Megrendelés Vevő általi rögzítését követő 48 (negyvennyolc) óráig érvényesek.

2.6. Az Eladó által a Weboldalon elérhetővé tett dokumentum és információ képezi a Szerződés alapját, kiegészítve az Eladó vagy valamelyik beszállítója által a megvásárolt Árukra kiállított jótállási jegygel.

 1. ONLINE ÉRTÉKESÍTÉSI POLITIKA

3.1. A Megrendelés leadása bármely Ügyfél/Vásárló számára engedélyezett.
A BOGAS fenntartja a jogot, hogy indokolt okból korlátozza az Ügyfél/Vásárló hozzáférését a Megrendelés leadásához és/vagy egyes elfogadott fizetési módokhoz, ha úgy ítéli meg, hogy az Ügyfél/Vásárló magatartása vagy tevékenysége alapján az Oldalt, cselekedetei bármilyen módon károsíthatják a BOGAS-t. Az Ügyfél/Vevő minden esetben felveheti a kapcsolatot a BOGAS Ügyfélkapcsolati Osztályával, hogy tájékozódjon a fent említett intézkedések alkalmazásához vezető okokról.

3.2. Az Eladóval való kommunikáció történhet vele való közvetlen kapcsolattartáson keresztül, vagy a Webhely „Kapcsolatfelvétel” részében említett címeken keresztül. Az eladó szabadon kezelheti a kapott információkat anélkül, hogy ezt indokolnia kellene.

3.3 Egy internetes hálózatról érkező szokatlanul nagy forgalom esetén a BOGAS fenntartja a jogot, hogy felkérje az Ügyfelet/Vásárlót a captcha érvényesítési kódok manuális megadására az Oldalon található információk védelme érdekében.

3.4. A BOGAS meghatározott időn belül és a rendelkezésre álló készlet erejéig információkat közölhet az Oldalon az általa vagy bármely más harmadik fél által folytatott árukról és/vagy szolgáltatásokról és/vagy promóciókról, akikkel a BOGAS partnerségi szerződést kötött.

3.5. A Weboldalon bemutatott Árukra és/vagy Szolgáltatásokra vonatkozó összes ár RON-ban (RON) van kifejezve, és az ÁFA-t tartalmazza.

3.6. Online fizetés esetén az Eladó nem vállal felelősséget semmilyen egyéb, a Vevőt terhelő többletköltségért, ideértve, de nem kizárólagosan a kártyáját kibocsátó bankja által alkalmazott valutaváltási díjakat, abban az esetben, ha a kibocsátó deviza eltér a RON-tól. Egyedül a Vevő felelős ezért az intézkedésért.

3.7 Az Oldalon elérhető Áruk és/vagy Szolgáltatások leírására használt minden információ (statikus / dinamikus képek / multimédiás prezentációk / stb.) nem jelent szerződéses kötelezettséget az Eladó részéről, azokat kizárólag prezentációs célokra használják fel.

3.8. Az Áru vagy Szolgáltatás megvásárlásától számított 14 (tizennégy) nap elteltével a Vevőt felkérik, hogy regisztráljon a megvásárolt Áruval vagy Szolgáltatással kapcsolatos Véleményt. A kérelmet a Vásárló által a Fiókban megadott e-mail címre küldjük el. Ily módon a Vevő hozzájárul az Oldalon lévő többi lehetséges Felhasználó/Ügyfél/Vásárló tájékoztatásához, és aktívan részt vesz új Szolgáltatások kidolgozásában és az Áruk jellemzőinek lehető legteljesebb részletezésében.

 1. MEGBÍZÁS ÉS ALVÁLLALKOZÁS

Az Eladó a Vevő tájékoztatása mellett a Megrendelés teljesítésével kapcsolatos Szolgáltatásokat harmadik személynek engedményezheti és/vagy alvállalkozásba adhatja anélkül, hogy ehhez az ő hozzájárulása lenne. Az Eladó minden esetben felelős a Vevő felé minden szerződéses kötelezettségért.

 1. SZELLEMI ÉS IPARI TULAJDONJOGOK

5.1. A preambulumban meghatározott tartalom, beleértve, de nem kizárólagosan az emblémákat, stilizált ábrázolásokat, kereskedelmi szimbólumokat, statikus képeket, dinamikus képeket, szöveges és/vagy multimédiás tartalmakat, amelyek az Oldalon jelennek meg, a BOGAS kizárólagos tulajdonát képezik, amely minden jog e tekintetben közvetlenül vagy közvetve (használati és/vagy közzétételi engedélyek révén) szerzett.

5.2. A Vevő/Vásárló nem másolhat, terjeszthet, publikálhat, harmadik félnek átadhat, módosíthat és/vagy más módon megváltoztathat, felhasználhat, hivatkozhat, megjeleníthet, nem tartalmazhat semmilyen tartalmat a BOGAS által eredetileg szándékolttól eltérő kontextusban, nem tartalmazhat semmilyen Tartalmat. az Oldalon kívül a BOGAS szerzői jogát jelző táblák eltávolítása a Tartalomról, valamint a Tartalom sokszorosításával, módosításával vagy megjelenítésével készült anyagok átadásában, értékesítésében, terjesztésében való részvétel, kivéve a BOGAS kifejezett írásos hozzájárulását.

5.3. A Dokumentum hatálya alá tartozik minden olyan Tartalom, amelyhez az Ügyfél/Vásárló bármilyen módon hozzáfér és/vagy hozzáfér, ha a Tartalomhoz nem kapcsolódik a BOGAS és a közötte létrejött konkrét és érvényes felhasználói szerződés, és minden ráutaló garancia nélkül vagy kifejezetten fogalmazta meg a BOGAS hivatkozva arra a Tartalomra.

5.4. Az Ügyfél/Vásárló a Tartalmat csak személyes vagy nem kereskedelmi célokra másolhatja, továbbíthatja és/vagy felhasználhatja, csak abban az esetben, ha az nem ütközik a Dokumentumban foglaltakkal.

5.5. Amennyiben a BOGAS a Megrendelőnek/Vásárlónak jogot ad arra, hogy külön felhasználói szerződésben meghatározott formában felhasználjon bizonyos tartalmakat, amelyekhez a Megrendelő/Vásárló jelen szerződés alapján hozzáfér, vagy hozzájut, akkor ez a jog csak a pontban meghatározott tartalmakra terjed ki. a megállapodást, csak annak fennállásának idejére, vagy ezen tartalmak a weboldalon, vagy a szerződésben meghatározott időtartamra, a meghatározott feltételek szerint, ha azok fennállnak és nem jelentenek szerződéses kötelezettségvállalást a BOGAS részéről az adott Ügyfél felé/ Vevő vagy bármely más harmadik fél, aki bármilyen módon hozzáfér az átadott tartalomhoz, és akit ez a tartalom bármilyen módon károsíthat vagy sérülhet a felhasználói szerződés lejárta alatt vagy azt követően.

5.6. Az Ügyfélnek vagy Vevőnek bármilyen kommunikációs eszközzel (elektronikus, telefonos stb.) továbbított vagy általa hozzáféréssel, látogatással és/vagy megtekintéssel megszerzett tartalom nem jelent szerződéses kötelezettséget a BOGAS és/vagy a munkavállaló részéről. /a BOGAS alkalmazottja, aki közvetítette a Tartalom átadását, ha van ilyen, az adott tartalommal kapcsolatban.

5.7. Tilos a Tartalom bármely más, a jelen Dokumentumban vagy az azt kísérő felhasználói szerződésben kifejezetten engedélyezett célokra történő felhasználása, ha van ilyen.

 1. PARANCS

6.1. Az Ügyfél/Vásárló a Weboldalon úgy adhat le rendelést, hogy a kívánt árut és/vagy szolgáltatásokat a kosárba helyezi, majd a megrendelést a kifejezetten megjelölt módok valamelyikén történő fizetéssel teljesíti. A kosárba helyezve az Áru és/vagy a Szolgáltatás megvásárolható mindaddig, amíg van rá készlet. Egy Áru/Szolgáltatás kosárba helyezése a Megrendelés teljesítése nélkül nem eredményezi a megrendelés rögzítését, és implicit módon sem az Áru/Szolgáltatás automatikus lefoglalását.

6.2. A Vásárló a Megrendelés kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott, a vásárlás folyamatához szükséges összes adata helyes, teljes és a valóságnak megfeleljen a megrendelés időpontjában.

6.3. A Megrendelés teljesítésével a Vevő hozzájárul ahhoz, hogy az Eladó az Eladó által elérhető/megegyezett bármely eszközzel felvehesse vele a kapcsolatot minden olyan helyzetben, amikor a Vevővel való kapcsolatfelvételre van szükség.

6.4. Az Eladó a Vevő által leadott Megrendelést a Vevőhöz intézett előzetes értesítést követően mondhatja el anélkül, hogy bármelyik fél utólagos kötelezettséget vállalna a másik felé, vagy hogy bármelyik fél kártérítést követelhetne a másiktól az alábbi esetekben:

6.4.1. a Vásárló kártyáját, a tranzakciót kibocsátó bank általi el nem fogadása online fizetés esetén;
6.4.2. a tranzakció érvénytelenítése a BOGAS által jóváhagyott kártyafeldolgozó által, online fizetés esetén;
6.4.3. az Ügyfél/Vásárló által az Oldalon megadott adatok hiányosak és/vagy tévesek;

6.5. A Vevőnek jogában áll 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállni a Szerződéstől, illetve az Árut visszaküldeni vagy a Szolgáltatásról lemondani, anélkül, hogy a kiszállítás költségein kívül más költségek merülnének fel.

Így a GEO 34/2014. sz. szerint az Áru visszaküldésének vagy a Szolgáltatásról való lemondásának határideje 14 napon belül lejár:

- az a nap, amikor a Vevő az utolsó Árut fizikailag birtokba veszi - ha a Vevő egy megrendelésben több terméket rendel, amelyeket külön szállítanak

- az a nap, amikor a Vevő az utolsó Árut vagy az utolsó részt fizikailag birtokba veszi - több tételből vagy részből álló termék szállítása esetén,

6.6. Ha a Vevő úgy dönt, hogy eláll a szerződéstől, a visszaküldési űrlapot online is kitöltheti a https://www.bogas.ro/account oldalon.

6.7. Ha az Ügyfél/Vásárló a szerződéstől való elállás törvényes időtartamán belül kéri a Szerződéstől való elállást, köteles az adott termékhez mellékelt ajándékokat is visszaküldeni. A Megrendelés kifizetése esetén az Eladó az összeget legfeljebb 14 (tizennégy) napon belül visszatéríti attól a naptól számított 14 (tizennégy) napon belül, amikor a Vevő tájékoztatta az Eladót a szerződéstől való elállási döntéséről. Az összeg a következőképpen kerül visszatérítésre:

6.7.1. online kártyával fizetett Megrendelés esetén -> visszatérítéssel arra a számlára, amelyről a fizetés történt;
6.7.2. Op/refund/iTransfer/ Bankkártya-> banki átutalással fizetett Megrendelések esetén;
6.7.3 PAYPAL-on keresztül fizetett rendelések esetén a felhasználó PAYPAL számlájára történő visszatérítéssel

6.8. Az Eladó elhalaszthatja az összeg visszatérítését az eladott Áru átvételéig, vagy a kiszállítást igazoló igazolás kézhezvételéig, ha nem ajánlotta fel az Áru visszavételét saját maga (a legkésőbbi dátum). veszik).

6.9. Ha a Vevő által megrendelt Árut és/vagy Szolgáltatást az Eladó nem tudja leszállítani, az Eladó erről tájékoztatja az Ügyfelet/Vevőt, és az Áru és/vagy Szolgáltatás egyenértékű értékét legfeljebb 7 napon belül visszaküldi a Vevő számlájára. (hét) nap attól a naptól számítva, amikor az Eladó erről a tényről tudomást szerzett, vagy attól a naptól számítva, amikor a Vevő kifejezetten kifejezte szándékát a Szerződés felmondására.

6.10. Egy Áru elérhetősége a következőképpen jelenik meg a Webhelyen:

6.10.1. "raktáron" - több mint 5 db van BOGAS raktáron

6.10.2. "korlátozott készlet" - kevesebb mint 5 db van BOGAS raktáron

6.10.3. "előrendelés" - Az áru nem elérhető sem a BOGAS raktáron, sem a szállító készletén. De ha olyan Áru megrendelését regisztrálja, amelynek jogában áll "előrendelés", egyik értékesítési tanácsadónk ellenőrzi a szállító szállítási idejét, és felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassa az Áru elérhetőségéről.

6.10.4. "elfogyott" - A termék már nem elérhető a BOGAS készleten

 1. ÁRUK/SZOLGÁLTATÁSOK, AMELYEKNEK NEM BIZTOSÍTOTT AZ ELÁLLÁSI JOG

7.1. A Szerződéstől való elállás joga nem terjed ki:

7.1.2. szolgáltatási szerződések, a szolgáltatás teljes körű teljesítését követően, ha a teljesítés a Vevő előzetes, kifejezett hozzájárulásával kezdődött, és miután igazolta, hogy tudomást szerzett arról, hogy a teljes körű teljesítést követően elveszíti elállási jogát. a Szerződés az Eladó által;
7.1.3. olyan áruk és/vagy szolgáltatások nyújtása, amelyek ára a pénzügyi piac azon ingadozásaitól függ, amelyeket az Eladó nem tud ellenőrizni, és amely az elállási időszak alatt előfordulhat;
7.1.4. a Vevő által bemutatott vagy egyértelműen személyre szabott áruk szállítása;

7.1.5. olyan Áruk szállítása, amelyek valószínűleg gyorsan romlanak vagy lejárnak;

7.1.6. egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem visszaküldhető lepecsételt Áru (fürdőruha, fehérnemű stb.), vagy a Vevő által felbontott áru szállítása (34/2014. sz. sürgősségi rendelet)

7.1.7. olyan Áruk szállítása, amelyek a szállítást követően természetüknél fogva elválaszthatatlanul keverednek más elemekkel;

 1. MAGÁNÉLET

8.1. A BOGAS minden Ön által megadott információt bizalmasan kezel. A megadott információk nyilvánosságra hozatala csak a jelen dokumentumban említett feltételek mellett lehetséges.

8.2. A Vevő/Ügyfél nem tesz nyilvános nyilatkozatot, promóciót, sajtóközleményt vagy bármilyen más módon harmadik fél felé a Megrendeléssel/Szerződéssel kapcsolatban az Eladó előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

8.3. Azzal, hogy információkat vagy anyagokat ezen az oldalon keresztül küld el, korlátlan és visszavonhatatlan hozzáférést biztosít az Eladónak ezekhez, valamint jogot biztosít ezen anyagok vagy információk használatára, reprodukálására, megjelenítésére, módosítására, továbbítására és terjesztésére. Ön beleegyezik abba is, hogy az Eladó a saját érdekében szabadon felhasználhatja ezeket az információkat, ötleteket, koncepciókat, know-how-t vagy technikákat, amelyeket Ön az Oldalon keresztül küldött nekünk. A BOGAS-t nem terheli a megküldött információk bizalmas kezelésével kapcsolatos kötelezettség, ha a hatályos jogszabályok erre vonatkozóan más előírást nem írnak elő.

8.4. Az Ügyfél/Vásárló a BOGAS adatbázisba történő regisztrációjával kifejezett hozzájárulását adja a hatályos jogszabályok keretein belül ahhoz, hogy harmadik felek, a BOGAS partnerei: marketing szolgáltatók, egyéb szolgáltatók kapcsolatba léphessenek vele a szerződés tárgyának teljesítése érdekében. a Vevő és az Eladó, valamint az állami és kormányzati szervek között létrejött Szerződés, amennyiben erről a külön jogszabály rendelkezik.

 1. hirdetés

9.1. A BOGAS hírleveleit a BOGAS által jóváhagyott szakosodott partnereken keresztül küldjük. Így az információk bizalmas kezelése és biztonsága biztosított.

9.2. Amikor az Ügyfél fiókot hoz létre az Oldalon, lehetősége van kifejezni a Hírlevelek fogadásával kapcsolatos beleegyezését.

A Vevő az Eladóval kötött szerződésre vonatkozó választási lehetőségét bármikor megváltoztathatja:

9.2.1. ezzel kapcsolatban megkeresve a BOGAS-t.

9.2.2. az Ügyfélfiók beállításainak módosításával az „Előfizetéseim” részben.

9.2.3. az Eladótól kapott kereskedelmi üzenetekben megjelenő leiratkozási linkre kattintva.

9.3. A Hírlevelek fogadásáról való lemondás nem jelenti a jelen Dokumentum elfogadásáról való lemondást.

 1. SZÁMLÁZÁS – FIZETÉS

10.1. A www.bogas.ro weboldalon megjelenített Áruk és Szolgáltatások árai a hatályos jogszabályok szerint tartalmazzák az ÁFA-t.

10.2. Az árat, a fizetési módot és a fizetési feltételeket minden Megrendelésben megadjuk. Az Eladó a leszállított Árukról és Szolgáltatásokról számlát állít ki a Vevőnek, a Vevő kötelessége a számla kiállításához szükséges összes adat megadása a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

10.3. Az Eladó a BOGAS által értékesített árukat és/vagy szolgáltatásokat, valamint a BOGAS Marketplace partnerei által értékesített árukat és/vagy szolgáltatásokat tartalmazó Megrendeléshez kapcsolódó számlát, valamint a Rendeléssel kapcsolatos egyéb fizetésekről kizárólagosan küldi meg a Vevőnek. elektronikus formátumban, a számla hozzáadásával a Vevő számlájához, vagy e-mailben, a Vevő által a Fiókjában megadott e-mail címre.

10.4. A Megrendeléshez kapcsolódó számla helyes közlése érdekében a Vevő köteles a Számlaadatait szükség szerint frissíteni, és hozzáférni az egyes Megrendelésekhez kapcsolódó, a Számlában található információkhoz és dokumentumokhoz.

10.5. Ezzel a kommunikációs móddal a Vásárló a Fiókjához belépve nyilvántartást kap a BOGAS által kiállított számlákról, és azokat bármikor és tetszőleges módon elmentheti és archiválhatja.

10.6. A Megrendelés elküldésével a Vevő kifejezi beleegyezését a számlák elektronikus formátumban történő átvételéhez úgy, hogy azokat a Fiókjában megadott e-mail címre BOGAS-on keresztül a Fiókjába helyezi, vagy e-mailben.

10.7. Ha ez az információ több mint 48 (negyvennyolc) órán keresztül nem érhető el a Fiókban, kérjük, értesítsen bennünket erről a következő e-mail címen:contact@bogas.ro

10.8 Az Ügyfél/Felhasználó/Vásárló fizetési kártya adataihoz a BOGAS nem fér hozzá, azokat a BOGAS vagy az Oldalba integrált fizetési feldolgozó nem tárolja, hanem csak a Tranzakciót engedélyező intézmény vagy más, kártyaazonosításra jogosult személy. adattárolási szolgáltatások, amelyek kilétéről az Ügyfél/Felhasználó/Vásárló az adatbevitelt megelőzően tájékoztatást kap.

10.9. Bizonyos esetekben a Tranzakciók biztonságának megőrzése érdekében a Megrendelés rögzítésekor a Vevőt felkérik, hogy engedélyezze a fizetést a Fiókhoz tartozó jelszó újbóli megadásával, vagy az ujjlenyomat használatával olyan mobil terminálok esetén, amelyek ezt a létesítményt.

10.10. Ügyfél/Felhasználó/Vásárló tranzakcióbiztonsági okokból azt tanácsoljuk, hogy ne maradjon bejelentkezve az Oldalon, és ne állítsa be az automatikus bejelentkezést mobil eszközökön. A fiókhozzáférési jelszó közzététele nem megengedett, és erős biztonsági karakterrel rendelkező jelszó használata javasolt (pl.: legalább nyolc karakterből álljon, beleértve a nagybetűket, kisbetűket, számokat és speciális karaktereket).

 1. ÁRUK KISZÁLLÍTÁSA

11.1. Az Eladó vállalja, hogy az Árut háztól házig futárszolgálattal szállítja a Vevő részére, vagy a BOGAS bemutatótermébe, a Megrendelő választása szerint.

11.2. Az eladó gondoskodik az Áruk megfelelő csomagolásáról, valamint a kísérő dokumentumok továbbításáról.

11.3. Az eladó az árukat és a szolgáltatásokat csak Románia területén szállítja.

 1. GARANCIÁK

12.1. A BOGAS által értékesített összes Árukra a hatályos jogszabályoknak és a gyártók kereskedelmi politikájának megfelelő garanciális feltételek vonatkoznak. Az áruk újak, az eredeti csomagolásban és az egyes gyártók által engedélyezett forrásokból származnak.

12.2. A BOGAS által értékesített és leszállított Áruk esetén a garanciajegyeket közvetlenül a gyártó állítja ki,

12.3. A BOGAS által Marketplace-partnereken keresztül értékesített és szállított Áruk esetén a Vevő minden olyan Áruról, amelyre jótállás vonatkozik, a kiszállításkor jótállási jegyet kap. A BOGAS-on keresztül, a Piactér partnereitől vásárolt Árukra a garanciát az Áruhoz kapcsolódó jótállási jegyen szereplő hivatalos szerviz vagy az Eladó biztosítja.

12.4. A Megrendelésben az Áruhoz kapcsolódó jótállási jegy helyes közlése érdekében a Vevő köteles szükség esetén frissíteni Számlaadatait, és hozzáférni az egyes Megrendelésekhez kapcsolódó, a Számlában meglévő információkhoz és dokumentumokhoz.

Ezzel a kommunikációs módszerrel a Vásárló, aki belép a www.bogas.ro oldalon található Fiókjába, nyilvántartást kap a BOGAS által kiállított jótállási jegyekről, és azokat bármikor és tetszőleges módon mentheti és archiválhatja.

Abban az esetben, ha ez az információ 48 (negyvennyolc) órán keresztül nem elérhető az ügyfél fiókjában, kérjük, értesítsen bennünket erről a következő e-mail címen: contact@bogas.ro

 1. ÁRUK TULAJDONJOGÁNAK ÁTRUHÁZÁSA

Az Áru tulajdonjogának átruházása az átvételkor, a Vevő által a Megrendelésben megjelölt helyen történő fizetést követően történik (kiszállítás alatt értendő – a futár által biztosított fuvarokmány átvételét igazoló aláírás vagy az adó átvételét igazoló aláírás). számla az Eladó munkatársai által végzett szállítások esetén) .

 1. FELELŐSSÉG

14.1. Az Eladó nem vállal felelősséget semmiféle kárért, amelyet a Vevőt vagy bármely harmadik személyt elszenvedhet a Megrendelésben vállalt kötelezettségeinek Eladó általi teljesítése következtében, valamint az Áruk és Szolgáltatások szállítás utáni használatából eredő károkért. különösen veszteségük miatt.

14.2. Az Ügyfél / Felhasználó / Vevő a Fiók létrehozásával és használatával felelősséget vállal a Fiók adatainak (felhasználó és jelszó) bizalmas kezeléséért, valamint a Fiókhoz való hozzáférés kezeléséért, és a hatályos jogszabályok által megengedett mértékben felelős. a Számlán keresztül végzett tevékenységre vagy .

14.3. Az Ügyfél/Felhasználó/Vásárló a Fiók létrehozásával és/vagy a Tartalom használatával és/vagy a Megrendelések leadásával kifejezetten és egyértelműen elfogadja a Webhely Felhasználási Feltételeit a Weboldalon közölt legfrissebb változatban, amely az adott időpontban létezik. a Fiók létrehozása és/vagy a tartalom felhasználása és/vagy a Megrendelés időpontja.

14.4. A Fiók létrehozása után a Tartalom használata egyenértékű a Webhely Általános Szerződési Feltételeiben és/vagy az Oldal Felhasználási Feltételeinek frissített változataiban végrehajtott változtatások elfogadásával.

14.5. Az Oldal Általános Szerződési Feltételeit a BOGAS bármikor módosíthatja, az Ügyfelek/Felhasználók/Vásárlók számára az Oldalon való megjelenés időpontjától kezdve a Feltételek elfogadását a pont bejelölése igazolja megfelelő jelölőnégyzetet az Oldalon és/vagy a Megrendelés elküldésével és/vagy online fizetéssel.

 1. VÉLEMÉNYEK, MEGJEGYZÉSEK, KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK REGISZTRÁCIÓJA

15.1. A vélemények, észrevételek, kérdések és válaszok regisztrálását Felhasználók/Ügyfelek/Vásárlók az „Ügyfelek kérdései és válaszai” és a „Vélemények” rovatban tehetik meg. A beírt információ lehet pozitív és negatív is, és egy termék vagy szolgáltatás jellemzőire és használatára vonatkozik.

15.2. Egy bizonyos Vélemény/Megjegyzés/Kérdés/Válasz regisztrálásakor a Felhasználók/Ügyfelek/Vásárlók nem kizárólagos, örökre szóló, visszavonhatatlan, területileg korlátlan licencet adnak az Eladónak, és jogot adnak az Eladónak, hogy felhasználja, reprodukálja, módosítsa, adaptálja, közzétenni, lefordítani, terjeszteni és megjeleníteni ezt a tartalmat.

15.3. Minden Felhasználó/Ügyfél/Vásárló, amikor az említett pontokban Véleményt/Megjegyzést/Kérdést/Válasz regisztrál, vállalja, hogy betartja az alábbi szabályokat:

- csak egy bizonyos termék vagy szolgáltatás jellemzőire és/vagy felhasználási módjára hivatkozni, elkerülve a megváltozható szempontokkal (ár vagy akciós ajánlatok), illetve a Megrendelés teljesítésének módjával kapcsolatos információkat;

- csak a román nyelvet használni. Azok a szavak vagy kifejezések is megengedettek, amelyek bár nem tekinthetők románnak, de széles körben használatosak minden, az adott területhez kapcsolódó környezetben (pl.: egér, notebook, plug and play);

- megfelelő, nem sértő nyelvezet használata olyan kifejezések nélkül, amelyek sérthetnek vagy érinthetnek bármely más Felhasználót/Ügyfelet/Vásárlót;
- az oldalra felvitt tartalom helyes keretezésének biztosítására az alábbiak szerint: minden Kérdés az „Ügyfelek kérdései és válaszai” rovatba kerül, a Vélemények pedig a „Vélemények” rovatba;

- gondoskodni arról, hogy az általuk bevitt információk valósághűek, helyesek, megtévesztő és a hatályos jogszabályoknak megfelelőek legyenek, tiszteletben tartva ezzel más felek jogait, a szerzői, védjegy-, licenc- vagy egyéb tulajdonjogokat, nyilvánosságot vagy magánéletet;

- ezt a lehetőséget csak arra használja, hogy közöljön vagy további részleteket szerezzen egy bizonyos termékről vagy szolgáltatásról az oldalon, anélkül, hogy hivatkozna más cégekre, amelyek termékek vagy szolgáltatások értékesítését és vásárlását hirdetik;

- semmilyen módon és mértékben ne adjon meg és ne kérjen személyes adatot (elérhetőségi adatok, szállítási vagy lakcímre vonatkozó információk, telefonszámok, e-mail címek, név és/vagy vezetéknév stb.), vagy bármely más olyan információt, amely meghatározhatja ezen személyes adatok nyilvánosságra hozatala;

- ne adjon meg információkat és/vagy részleteket más kereskedelmi webhelyekről származó URL-ekről (linkekről), amelyek az Eladóval azonos kereskedelmi tevékenységet folytatnak;

- ne kísérelje meg becsapni az Eladó által elérhetővé tett szolgáltatásokat, és ne írjon olyan Véleményeket/Megjegyzéseket/Kérdéseket/válaszokat, amelyek reklámanyagokat tartalmaznak;

- ne használja az Értékelés/Megjegyzés/Kérdés/Válasz az Eladóval való kommunikációs eszközként, ebben az értelemben az Eladó Honlapon regisztrált elérhetőségeit használjuk.

15.4. A reális kritikai értékelés mellett a Felhasználó/Ügyfél/Vásárló a Vélemény regisztrálásakor a kapcsolódó termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó minősítést is hozzáad. A vélemények a hozzájuk tartozó értékelésekkel együtt befolyásolják a termék vagy szolgáltatás általános értékelését, amely szám a címük mellett zárójelben jelenik meg. Így a magas minősítéssel kísért Véleményezés az Általános minősítés növekedéséhez, az alacsony minősítéssel kísért Vélemény pedig az Általános minősítés csökkenéséhez vezet.

Azok a felhasználók/ügyfelek/vásárlók, akik olyan véleményeket írnak, amelyekhez fotó- vagy videófájlokat csatolnak, a következő szabályokat követik:

– a feltöltött fájlok olyan képeket és/vagy videókat tartalmaznak, amelyek arra a termékre vagy szolgáltatásra utalnak, amelyről a vélemény készült, biztosítva, hogy a feltöltött fájlok tiszteletben tartsák a szerzői jogokat;

- a feltöltött fájlok nem tartalmaznak erőszakot, felnőtteknek szánt tartalmat, hamis nyelvezetet vagy más olyan tartalmat, amely faji vagy etnikai származás, vallás, fogyatékosság, nem, életkor, veterán státusz, szexuális vagy politikai irányultság alapján sért egy személyt/csoportot;

- a feltöltött fájlok nem tartalmaznak más személyekkel kapcsolatos információkat;

- a feltöltött fájlok nem tartalmaznak URL-eket vagy vízjeleket olyan oldalakra, amelyek az Eladóval azonos kereskedelmi tevékenységet folytatnak.

15.5. Ha egy Felhasználó/Ügyfél/Vásárló egy véleményt/megjegyzést/kérdést vagy választ szigorúan szubjektív szempontból nem megfelelő tartalomként jelöl meg, az Eladó alaposan megvizsgálja ezt a tartalmat, hogy megállapítsa, sérti-e a Webhely Általános Szerződési Feltételeit. A beírt szövegeket, fényképeket vagy videókat csak az Eladó általi megvizsgálást követően távolítjuk el az Oldalról.

15.6. Amennyiben az Eladó az Általános Szerződési Feltételek ismételt megsértését észleli, fenntartja a jogot, hogy felfüggesztse a Felhasználó/Ügyfél/Vásárló azon lehetőségét, hogy Véleményeket/Megjegyzéseket/Kérdéseket vagy Válaszokat tegyen közzé az „Ügyfelek kérdései és válaszai” és „Vélemények” rovatban. .

16. VIS MAJEUR

16.1. Egyik fél sem vállal felelősséget szerződéses kötelezettségeinek nem teljesítéséért, ha a határidőben és/vagy megfelelő módon történő teljesítés részben vagy egészben vis maior eseményre vezethető vissza. A vis maior olyan előre nem látható esemény, amely kívül esik a felek ellenőrzésén, és amely nem kerülhető el.

16.2. Ha az esemény bekövetkezésétől számított 15 (tizenöt) napon belül az esemény nem szűnik meg, mindkét fél jogosult a másik felet a Szerződés teljes felmondásáról értesíteni anélkül, hogy bármelyikük egyéb kártérítést követelhetne. másnak.

17. ALKALMAZANDÓ JOG – JOGHATÓSÁG

Erre a megállapodásra a román jog vonatkozik. A BOGAS és az Ügyfelek/Vásárlók között felmerülő vitákat békés úton, vagy ha ez nem lehetséges, a vitákat Bukarest önkormányzatának illetékes román bíróságai rendezik.

18. SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSA

18.1. Kérjük, olvassa el a jelen dokumentum részét képező, a személyes adatok kezelésére vonatkozó adatvédelmi nyilatkozatot

19 . COOKIE-K HASZNÁLATA

19.1. Tekintse meg a cookie-kra vonatkozó szabályzatot , amely ennek a dokumentumnak a részét képezi.